Johnny Repair

Our Services

 
 
 

Επισκευή laptop

 • Διάγνωση laptop

  Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το laptop σας και δεν γνωρίζετε την αιτία. Εάν το laptop σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, θα διαγνώσουμε το πρόβλημα

 • Services

 • Windows

 • Windows

  Για ένα ολοκληρωμένο service και όχι μόνο στον υπολογιστή σας ή στο laptop σας που περιλαμβάνει Φορμάτ, εγκατάσταση Windows, καθαρισμός από ιούς, εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων, εγκατάσταση antivirus και Kαθαρισμό registry

 • Αναβάθμιση μνήμης laptop

  Η μνήμη ram του laptop αποτελεί τον κύριο παράγοντα της λειτουργικής ταχύτητας. Όλες οι νέες εφαρμογές αλλά ακόμη και κάποιες σελίδες στο internet απαιτούν περισσότερη μνήμη ram από ότι παλαιότερα. Μην αποσύρετε το laptop σας όταν καθυστερεί ή κολλάει όταν ανοίγετε πολλές εφαρμογές. Μπορείτε να το χαρείτε για λίγα χρόνια ακόμη προσθέτοντας περισσότερη μνήμη ram.

 • Ανάκτηση δεδομένων

  Αν ο σκληρός δίσκος έχει σταματήσει να λειτουργεί ή ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να διαβάσει ή να αναγνωρίσει τον σκληρό δίσκο, μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα στο 95% των περιπτώσεων. Η ανάκτηση δεδομένων είναι μία χρονοβόρα και πολύπλοκη διαδικασία, για αυτό σας παρακαλούμε να είστε προετοιμασμένοι να περιμένετε από 1-14 μέρες ανάλογα με την ζημιά του σκληρού δίσκου σας.

 • Ανάκτηση δεδομένων από laptop ή σκληρό δίσκο

  Έχει κολλήσει το laptop ή ο σκληρός σας δίσκος και δεν θέλετε να χάσετε τα δεδομένα που έχετε μέσα. Μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα στο 95% των περιπτώσεων. Η ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει είτε με ειδικό λογισμικό, είτε σε εργατηριακές συνθήκες με αντικατάσταση κατεστραμμένου υλικού, ανάλογα με την περίπτωση.

 • Αντικατάσταση οθόνης laptop

  Εάν η οθόνη του laptop σας παρουσιάζει πρόβλημα, δεν ανάβει ή έχει σπάσει, οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας θα σας απαντήσουν με σιγουρία για την πηγή του προβλήματος (οθόνη, backlight, inverter, καλωδιοταινία, κάρτα γραφικών), και θα το επισκευάσουν, ή θα αντικαταστήσουν το προβληματικό ανταλλακτίκο με καινούριο ή μεταχειρισμένο

 • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου laptop

  Σε περίπτωση που ο παλίος σας δίσκος γέμισε ή σταμάτησε να λειτουργεί, τον αντικαθιστούμε με καινούριο, ή μεγαλύτερης χωρητικότητας. Αν ο δίσκος σας δεν έχει πρόβλημα και απλά θέλετε να τον αναβαθμίσετε, μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας από τον παλιό στον καινούριο ώστε το laptop σας να λειτουργεί όπως πριν

 • Αφαίρεση ιών

  Aν ο υπολογιστής σας λειτουργεί πολύ αργά, κάνει επανεκκίνηση από μόνος του, η οθόνη δείχνει μπλε χρώμα, εμφανίζονται νέα παράθυρα ή πλαίσια διαλόγου στην οθόνη, έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών ή έχει αλλάξει η αρχική σελίδα, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κάποιο ιό ή πρόγραμμα υποκλοπής. Αν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί απο ιό υπάρχει μεγάλο ρίσκο να χάσετε εμπιστευτικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών, δεδομένα πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης ιστοσελίδων ακόμα και σημαντικά εγγραφά. Μην πανικοβάλλεστε, μπορούμε να αφαιρέσουμε τον ιό ή το πρόγραμμα υποκλοπής από τον υπολογιστή σας χωρίς να χάσουμε κανένα από τα πολύτιμα δεδομένα σας. Μπορούμε επίσης να σας συστήσουμε και να εγκαταστήσουμε λογισμικό προστασίας ιών και προγράμματα υποκλοπών για προφύλαξη από μελλοντικές απειλές.

 • Αφαίρεση ιών από laptop pc

  Η εμφάνιση ιών και λογισμικού υποκλοπής δεδομένων είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα των υπολογιστών σήμερα. Εάν το laptop καθυστερεί, κάνει επανεκκινήσεις μόνο του, εμφανίζει διάφορα αναδυόμενα παράθυρα, έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών ή έχει αλλάξει η αρχική του σελίδα, τότε πιθανών να έχει μολυνθεί από ιό (virus) ή κάποιο πρόγραμμα υποκλοπής (malware). Η αφαίρεση ιών και διάφορων άλλων κακόβουλων προγραμμάτων δεν είναι εύκολη δουλεία και είναι αρκετά χρονοβόρα

 • Βελτίωση υπολογιστή 

  Ο υπολογιστής σας είναι σαν το αυτοκίνητο, χρειάζεται συνεχή φροντίδα για την ομαλή λειτουργία του. Με φυσιολογική χρήση, εγκατάσταση και απεγκατάσταση λογισμικού των Windows ο υπολογιστής σας θα διογκωθεί με παλιά προγράμματα λογισμικού που θα φθείρουν την λειτουργία του. Μπορούμε να επισκευάσουμε τον υπολογιστή σας και να τον κάνουμε να λειτουργεί σε βέλτιστη ταχύτητα με την αναβάθμιση PC. Θα διαγράψουμε τα ανεπιθύμητα προγράμματα από το λειτουργικό σύστημα των Windows και στην συνέχεια θα βελτιστοποιήσουμε τον υπολογιστή σας για την καλύτερη δυνατή επίδοση για καθημερινή χρήση. Επίσης θα σιγουρευτούμε ότι έχετε τις νεότερες ενημερώσεις Windows και τα λογισμικά ασφαλείας. Η αναβάθμισή συμπεριλαμβάνει και φυσικό καθαρισμό του υπολογιστή.

 • Διάγνωση υπολογιστή

  Ο υπολογιστής σας λειτουργεί πολύ αργά; Η εκκίνηση του λειτουργικού αργεί; Κολλάει ο υπολογιστής; Κλειδώνει μόνος του; Κάποια από τα λογισμικά δεν λειτουργούν; H σύνδεση του ίντερνετ είναι πολύ αργή; Δεν είστε σίγουροι ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Θα ελέγξουμε όλα τα λογισμικά και τον υλικό εξοπλισμό στον υπολογιστή και θα σας ενημερώσουμε για το τι ακριβώς συμβαίνει στον υπολογιστή σας.... (Διάγνωση υπολογιστή είναι δωρεάν)

 • Εγκατάσταση windows σε laptop

  Η εγκατάσταση των windows και των κατάλληλων προγραμμάτων οδήγησης (drivers) μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη δουλειά. Εάν χρησιμοποιήσετε λάθος προγράμματα οδήγησης κάποιο από το υλικό του υπολογιστή σας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά,να καθυστερεί ή ακόμη και να μην λειτουργεί. Χρησιμοποιούμε τα πιο ενηερωμένα προγράμματ οδήγησης και σιγουρευόμαστε για την πλήρη και σωστή λειτουργία του laptop σας. Μπορούμε να πάρουμε αντίγραφο των δεδομένων σας και να τα επανατοποθετήσουμε στην νέα εγκατάσταση. Ακόμη, αν το επιθυμείτε, μπορούμε να εγκαταστήσουμε προγράμματα ανοιχτού κώδικα και όποιο άλλο λογισμικό έχετε την άδεια να χρησιμοποιείτε.

 • Εγκατάσταση καινούριου Η/Υ

  Μόλις αγοράσατε καινούριο υπολογιστή και θέλετε επαγγελματική εγκατάσταση; Ερχόμαστε στον χώρο σας και εγκαθιστούμε τον υπολογιστή σας, παραμένοντας όσο χρειαστεί ώστε να βεβαιωθούμε ότι το σύστημα λειτουργεί όπως εσείς επιθυμείτε. Θα σας εγκαταστήσουμε τον εκτυπωτή, τον σαρωτή, θα σας συνδέσουμε στο ίντερνετ και θα βεβαιωθούμε ότι τα καλώδια είναι τακτοποιημένα και στη θέση τους.

 • Επισκευή θύρας usb σε laptop

  Εάν η θύρα USB δεν λειτουργεί ή λειτουργεί περιοδικά μπορούμε να την επισκευάσουμε ή να την αντικαταστήσουμε με καινούρια. Η τιμή αφορά την επισκευή κι όχι την αντικατάσταση

 • Επισκευή καρτας γραφικών laptop

  Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μηχανήματα rework - reballing στην Ελλάδα, και εφαρμόζοντας πιστά τα θερμικά προφίλ που ορίζει η JEDEC, φροντίζουμε ώστε η κάρτα γραφικών να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση αφαιρώντας τον ανθρώπινο παράγοντα από την όλη διαδικασία, προσφέροντας αξιόπιστα αποτελέσματα με επιτυχία που αγγίζει το 100%. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιείται μόνο η μέθοδος reballing κι όχι η reflow καθώς επίσης κι ότι εφαρμόζεται μόνο θερμός αέρας κι όχι υπέρυθρη ακτινοβολία (IR).

 • Επισκευή όλα τα μοντέλα Laptop

 • Επισκευή οπτικού μέσου (drive) σε laptop

  Εάν η συσκευή σας δεν διαβάζει η "πετάει" τα δισκάκια σας, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μέσο (drive) αν δεν επισκευάζεται.

 • Επισκευή πληκτρολογίου laptop pc

  πανατοποθετούμε πιθανών αποκολλημένα πλήκτρα, καθαρίζουμε το πληκτρολόγιο μετά από πτώση υγρού ή αντικαθιστούμε το πληκτρολογιο του laptop σας

 • Επισκευή υπερθέρμανσης laptop pc

  Η υπερθέρμανση αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα των laptop.Τά συμπτώματα είναι η καθυστέρηση λειτουργίας και το ξαφνικό σβήσιμο του laptop κατά τη διάρκεια εκτέλεσης απαιτητικών εφαρμογών όπως μουσική, βίντεο και παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης δραστικά: αφαιρούμε τη μητρική πλακέτα, καθαρίζουμε τη σκόνη και άλλα ρύπη και τοποθετούμε θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών ώστε να διατηρίσουμε το laptop δροσερό.

 • Η Microsoft μετατρέπει το Skype στη δική της εκδοχή του iMessage για τα Windows 10

  Περισσότερες πληροφορίες γύρω από το Skype και την ενσωμάτωση του στα Windows 10 δίνει σήμερα η Microsoft, όπου με βάση αυτές φαίνεται η προσπάθεια της εταιρείας να καταστήσει τη δημοφιλή υπηρεσία τον προκαθορισμένο τρόπο ανταλλαγής μηνυμάτων σε όλο το εύρος συσκευών που θα τρέχει το νέο λειτουργικό.
 • Η Minix ανακοίνωσε το Neo Z64 Mini PC με Android ή Windows

  H εταιρεία Minix ανακοίνωσε ένα ιδιαίτερα μικρό σε μέγεθος υπολογιστή, με την ονομασία Minix Neo Z64 Mini PC. Κυκλοφορεί με Android 4.4.4 ή και με Windows 8.1 with Bing.
   

  Στο εσωτερικό του εντοπίζεται ο

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates